Akvariet idag

No Gravatar

Doserpumpen gör sitt jobb och ser till att värdena äntligen håller sig stabila. Om det är för sent för att rädda den stora Seriatoporan återstår att se. Det har införskaffats lite nytt & jag har fått ta hand om en del SPS från en annan akvarist. De är lite tilltuffsade så vi får se hur det går.

3 thoughts on “Akvariet idag

 1. 5 såg stilig ut!!Basblekningen brukar vara bunden till ljus,dvs nedre delarna skuggas av grenarna.Annars såg det ju väldigt fint ut!Kul att prylarna fungerar som de skall!

  • Tack! men på styloporan har nått annat hänt … mina seriotoporor lider väll av samma sympom iofs. Kolla på länken nedan, jag har satt ihop en tidslinje. Första bilden är lite missvisande, det var innan jag fattat vitbalansen på kameran.

   http://orm.nu/aqua/stylopora_tidslinje.jpg

   Det är mellan den 17:e januari & igår.

   • Verkar som att korallen bleknar helt….hmm det brukar vara ljusrelaterat.Jag råkade ut för samma sak när jag skiftade balja,,seritopororna som vuxit fint och trevligt bleknade ur snabbt + att skelettet angreps av ostrobium.Har slängt dem nu.Acron började detsamma,dog av mycket men är nu på gång igen.Lpskorallerna växer fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*